Problém s PC Suite

PC Software pro práci související s 9.x telefony

Problém s PC Suite

Příspěvekod bartysss v čtv lis 30, 2006 3:12 pm

Stahnul jsem si novejsi verzi a tak jsem ji spustil,jde my v ni spustit vse krome instalovat aplikace!!!! nevim co stim PORADTE :?
Naposledy upravil bartysss dne sob pro 09, 2006 6:12 pm, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
bartysss
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 30, 2006 1:28 pm

Příspěvekod -==Eagle==- v čtv lis 30, 2006 3:16 pm

-==Eagle==-

 

Příspěvekod bartysss v čtv lis 30, 2006 3:22 pm

To uz mam stqazeny to je ta pc suite
:? :shock:
Uživatelský avatar
bartysss
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 30, 2006 1:28 pm

Příspěvekod bartysss v čtv lis 30, 2006 4:13 pm

PORADTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uživatelský avatar
bartysss
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 30, 2006 1:28 pm

Příspěvekod -==Eagle==- v čtv lis 30, 2006 4:28 pm

Chlapce, nerozkrikuj sa tu, nikto ti poradit nemusi ked nechce, a tym ze budes svinit forum bezpredmetnymi prispevkami, si moc nepomozes . Na zvladnutie PC suite ti fakt staci aj manual...
-==Eagle==-

 

Příspěvekod bartysss v čtv lis 30, 2006 7:33 pm

kdybys my radsi poradil!
Uživatelský avatar
bartysss
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 30, 2006 1:28 pm

Příspěvekod -==Eagle==- v čtv lis 30, 2006 7:33 pm

Keby si cital forum tak by si sa docital :) a navyse tych vykricnikov mas nejako vela :)
-==Eagle==-

 

Příspěvekod YPO v čtv lis 30, 2006 7:50 pm

ehm..... .treba je problem v telefonu ne v PC suite :idea: ......kdyz se na neco ptas tak napis konkretni problem a ne pomoc nejdou instalovat aplikace
YPO
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 228
Registrován: pát srp 18, 2006 4:49 pm

Příspěvekod logitech v sob pro 09, 2006 10:12 pm

Ten všude rozzsévá podivné dotazy.
PŘEČTI SI NÁVOD K TELEFONU !!!

A když ti to nepůjde tak odinstaluj PcSuite,vyčisti registry (né koštětem,ake programem) , nainstaluj PcSuite a musí ti to fungovat.
Ps.: Toto je forum a ne chat,tady ti každý okamžitě neodpoví.
Motorola D520>Ericsson T39>Sony J6>Siemens M55>Motorola V300>Nokia 6230>Nokia 6100>Siemens A50>SonyEricsson D750>Motorola V360>Siemens SL65>Nokia 6230i>Nokia N70>SE W810i>Nokia 6280>Samsunq D900>Nokia N73>Nokia E50-2>E61>E60>ASUS P535+Nokia E65,nyní N82
Uživatelský avatar
logitech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát lis 10, 2006 12:07 pm

Příspěvekod Marek12 v sob pro 09, 2006 10:29 pm

bartysss: Uvedom sa

Druhi ti dobre radia!
Marek12
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned črc 02, 2006 8:17 pm

PC Suite

Příspěvekod dudenko v stř pro 13, 2006 12:25 pm

bartysss píše:kdybys my radsi poradil!


mozno nemas na telefone zvolene PC Suite
3.649.31 is the best

Nokia N73 Plum/Silver - (3.0649.0.0.31) + 1GB Kingston+ HS-20

GPS LD-3W
Uživatelský avatar
dudenko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: ned pro 10, 2006 10:23 pm
Bydliště: Trnava, Slovakia

PC suite

Příspěvekod jester206 v pát pro 22, 2006 3:08 am

lidicky mam mensi problem mam nahrany v pc XP64bit a kdyz nahraju pcsuite a chci spustit Spravce souboru tak mi to nic nenajde. nevite co s tim delat ? nebo to nepodporuje xp64 :?:
jester206
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv říj 05, 2006 2:08 pm
Bydliště: Olomouc

Příspěvekod Marek12 v pát pro 22, 2006 10:49 pm

jester206: Skus najnovsiu verziu, ak nemas.

http://www.nokia.cz/support/pcsuite/
Marek12
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned črc 02, 2006 8:17 pm

Příspěvekod jester206 v sob pro 23, 2006 1:05 am

no tak sem ho stal a porad nic. kdyz prohlizim pc jako pres nejaky program nako kdyz chcu neco otevrit tak tam mobil vidim ale kdyz dam samotnej Tento pocitac, nebo to otvru pres spravce souboru tak se tam neukaze vypada to jako kdyby to bylo skryty ale newim kde to hledat abych se podival jestli to je skryty nebo neni.
jester206
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv říj 05, 2006 2:08 pm
Bydliště: Olomouc

Příspěvekod mines v pát pro 28, 2007 12:55 pm

ja mam podobny problem. doteraz mi pc suite bezalo bez problemov, ale zrazu mi to pri pokuse o synchronizaciu hadze hlasku Unable to load resources:C:/PROGRAM FILES/NOKIA/NOKIA PC SUITE 6/Lang/PcSync2_cze.nlr Mozete mi pomoct s tymto problemikom?. Mobil je normalne pripojeny, mozem instalovat aktualizacie, nahadzovat veci do karty, len ta synchronizacia strajkuje. Skusal som vsetko odinstalovat, mam stiahnutu novu suitku, ale efekt bol nulovy.dik za pomoc
Uživatelský avatar
mines
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát lis 16, 2007 6:36 pm

Příspěvekod mines v pát pro 28, 2007 1:21 pm

Po odkliknuti predoslej hlasky to hodi: Unagle to load graphical resources: C:/PROGRAM FILES/NOKIA/NOKIA PC SUITE /Resource/PcSync2_Nokia.ngr
Uživatelský avatar
mines
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát lis 16, 2007 6:36 pm

Příspěvekod feratu v ned pro 30, 2007 7:13 pm

Ja mam taky takovej problemek- pokazdy kdyz si nainstaluju PC suite tak kdyz se vypina pocitac tak se nevpne,ale restartuje...Nevite nekdo co mam delat? Dekuju
Uživatelský avatar
feratu
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: stř pro 26, 2007 2:13 pm

Příspěvekod Lion v pon pro 31, 2007 12:01 pm

mines: A díval ses v PC, jestli tam ty soubory máš?
Nokia X6 16 GB
Uživatelský avatar
Lion
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: čtv pro 06, 2007 11:06 pm

Příspěvekod Marek12 v pon pro 31, 2007 6:38 pm

Skus odinstalovat PC Suite, restart PC, Spustit tento cleaner:
http://www.nokia.it/A4460426
restart PC, a potom znovu nainstalovat najnovsiu verziu PCS. :)
Marek12
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned črc 02, 2006 8:17 pm

Příspěvekod feratu v stř led 02, 2008 11:55 am

Tam jsou na vyber druhy cisteni nebo tak tak nevim jakej mam zvolit.
Uživatelský avatar
feratu
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: stř pro 26, 2007 2:13 pm

PC suite

Příspěvekod Vita v ned led 13, 2008 7:56 pm

Zdravím všechny.Mam problém s připojením k PC suite.Telefon mi to najde,ale objeví se mi vždy :http://www.uloz.cz/show/file/43840-13012008019.jpg
Nemohl by mi s tím někdo poradit?
Díky všem.
N 73 black+ 2 GB Kingston
http://s9.bitefight.cz/c.php?uid=70915
Uživatelský avatar
Vita
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: čtv úno 22, 2007 7:53 pm

Příspěvekod Maťa v pon led 14, 2008 11:00 am

nie som si ista ci to s tym suvisi ale skus to takto:
skus si stiahnut toto: http://www.dll-files.com/dllindex/downl ... 0VMmQIYIiR
a potom to daj do zlozky C:\Windows\system32

ak sa mylim tak sa ospravedlnujem. to je len moja domienka.
Uživatelský avatar
Maťa
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 398
Registrován: pon lis 27, 2006 5:08 pm
Bydliště: Bratislava, Slovensko

Příspěvekod Vita v pon led 14, 2008 3:58 pm

Děkuji za tip,ale na té stránce mi to ukazuje Error...
N 73 black+ 2 GB Kingston
http://s9.bitefight.cz/c.php?uid=70915
Uživatelský avatar
Vita
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: čtv úno 22, 2007 7:53 pm

Příspěvekod mikahe v stř led 16, 2008 9:46 pm

jak mam nastavit cp suice aby se zobrazovali zpravy sms v pc :( poradte
mikahe
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř led 16, 2008 9:19 pm

Příspěvekod Maťa v čtv led 17, 2008 2:59 pm

Vita píše:Děkuji za tip,ale na té stránce mi to ukazuje Error...


tak si daj do google msxml3.dll a hned prvy link...
Uživatelský avatar
Maťa
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 398
Registrován: pon lis 27, 2006 5:08 pm
Bydliště: Bratislava, Slovensko

Příspěvekod feratu v pon led 21, 2008 12:15 pm

hele chci si nakopirovat muziku a v pulce stahovani mi to napise "spojení s mobilnim telefonem ztraceno" misto ve founu mam a ukazuje mi stale ze je pripojen..preinstaloval jsem to atd a furt to nejde...jinak fotky atd mi stahnout jde
Uživatelský avatar
feratu
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: stř pro 26, 2007 2:13 pm

Příspěvekod Rangers v pon led 21, 2008 1:08 pm

Zkuste vymazat Pc Suite. Vycistit registry treba CCleanerem. Po nokia pc suite nesmi byt v pc ani zminka. Nainstalovat PC suite pro dany telefon. Sparovat telefon s pc suite. Melo by to chodit, mel jsem stejny problem.
HTC Tattoo
Obrázek
"Je lepší vládnout v pekle, než sloužit v nebi.."
Uživatelský avatar
Rangers
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 279
Registrován: pát črc 06, 2007 8:39 pm
Bydliště: v Čechách

Příspěvekod prokop v pon led 21, 2008 1:38 pm

Koukám že nejsem sám kdo měl takový problém - mně ale tenkrát CCleaner nepomohl, ani Registry Cleaner. Musel jsem všechno odmazat ručně. Ani odinstalace NPCS nešla a nabouralo mi to další programy. Zkusil bych začít od Nokia Cable driveru.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod Rangers v pon led 21, 2008 1:43 pm

Mas pravdu, neco jsem rucne odmazaval, hodil jsem do hledani nokia a co jsem nasel tak slo z bedny.

Nebo zkuste Registry Mechanic
HTC Tattoo
Obrázek
"Je lepší vládnout v pekle, než sloužit v nebi.."
Uživatelský avatar
Rangers
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 279
Registrován: pát črc 06, 2007 8:39 pm
Bydliště: v Čechách

Příspěvekod pelda v sob úno 09, 2008 2:06 pm

Taky mám problém s Nokia PCS. odinstaloval jsem PCS, pak jsem registry "spravil" CCleanerem a nakonec jsem všechny registry co šli a co obsahovaly"nokia" vymazal. Dokonce jsem si stáhl PCS cleaner 3.6 ale ten mi nefungoval. Když jsem znovu PCS nainstaloval, tak to dělá to samé. Není možné zvolit typ připojení. Nějaké nápady? :) Nebo formát C:/ :(
Nokia N80 + 2GB, FW 5.0719.0.2
pelda
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: pát led 04, 2008 5:57 pm

Další

Zpět na PC Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron