Bohužel teď nejsem na počítači, ale napíšu ti sem návod jak na úpravu ikony:
1) Stáhni si danou verzi Oskarka, u které chceš upravit ikonu. To stáhneš např. z
http://mobilecity.cz/oskarek/9_00_01/oskarek.jarProstě jenom tu část url adresy, která označuje verzi, nahradíš danou verzí, kterou chceš stáhnout.
2) Stáhlej soubor otevři např. WinRarem nebo něčím podobným a dej extrahovat do složky...
3) Otevři tu vytvořenou složku a v poznámkovým bloku si otevři soubor MANIFEST/MANIFEST, kde je kolonka ICON, kde je udána cesta k ikoně aplikace. Buď to můžeš změnit na některý z již obsažených souborů (např. logo.png), nebo do dané složky zkopíruj tebou vybraný .PNG soubor a jeho jméno tam pak uveď.
4) Znovu si otevři tu tebou vytvořenou složku (nachází se tam spousta souborů a složka MANIFEST), všechny soubory označ a klikní pravým tlačítkem myši a zvol něco jako Přidat do archivu... Archív to musí být ZIP a úroveň komprese Normální. Až archív vytvořiš, tak ho jenom přejmenuj na .JAR soubor, kterej pak jenom nějak doprav do mobilu....Pokud jsi všechno udělal správně, tak tam budeš mít jinou ikonu a aplikace ti půjde nainstalovat.
PS: Psal jsem podle paměti a z mobilu, takže pokud budeš mít s něčím problém tak dej vědět...
//added by prokop/:Napsal jsi to dobře, já jen připomínám, že to samozřejmě jde i rovnou v telefonu (nejlépe v X-plore) což mi připadá podstatně efektivnější.
( => tvoje údajná "nepřítomnost na počítači" je irelevantní. Počítač jsi měl v ruce

)