No to je zvláštní- že někomu tento FW najde hudu kdekoli na kartě aa mě ji nenajde vůbec nikde!!!

Nevim jak to řešit už sem zoufalej a ted budu mít šichtu od 11 do 23hod. a hudbu v mobilu bych celkem potřeboval!A ono hov*o... Nevíte nějaké řešení, napadá mě jestli nedělá neplechu to, že sem tam šoupl zálohu z té mé pův. ME 3,....(ale to šlo jen o konntakty poznámky kalendář a možná nastavení....) Asi to zkusim znovu na Nokia Soft. Updater a znova reinstalovat a formát.kartu, ale nevim jestli to neni zbytečný vopruz!
Pro ty co furt chtějí porovnávací fotky a mají starý FW tak si snad mohou něco nafotit upgradovat a zase nafotit a pak zjistějí, že je to lepší a budou spokojeni!V opačném případě budou neštastní, ale pochybuju, že by zhoršily kvalitu s novym FW, ale známe NOKII...

Já bohůžel zatim nemám fotky které bych přirovnal k starému FW tak nemohu sloužit.
edit: to A2DP by mě také zajímalo, ale nemám možnost to vyzkoušet a vůbec ani nevim jak se to zapína když přehráváte hudbu tak se asi ty sluchátka po spárování na to připíchnou samy nebo nevim.... Ted do nich asi, ale investovat nebudu. Já jsem ted na 4GB mini-sd a překrytova přední kryt.