SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

Příspěvekod prokop v stř kvě 28, 2008 3:00 pm

SmartSIS v. 2.2.3:
aplikace která umí rozpakovat/zapakovat (rozbalit/zabalit) *.sis a *.sis.x instalační soubory, + práce s *.mif ikonami aplikací....

Je nutné jí nainstalovat na C:/, pro její práci je také nutný Python + ModulePack, opět nainstalované na C:/ .
:ld
Free_SmartSIS_v2.2.3.zip
(167.87 KiB) 413 krát


RscEditor + ExeUIDEditor:

(opět pythonské aplikace, nutný Python + ModulePack, vše na C:/)
:ld
Rsc_Exe_Editory.zip
(24.94 KiB) 295 krát


RscEditor edituje *.rsc soubory takže se dá aplikace třeba počeštit
(když bude zájem tak udělám menší návodík, myslím že bude potřeba)

ExeUIDEditor umí změnit UID aplikace - jak v *.exe tak v *.dll souborech a taky umí měnit capability version.

Oba editory jsou v azbuce, když se mi RscEditor povede přemluvit na kódování 8859-2 ( zatím umí jen bez diakritiky a azbuku) tak je počeštím. Nebo to třeba někdo udělá dřív v SisWare a RESEditu na PC...
Naposledy upravil prokop dne ned pro 28, 2008 8:01 pm, celkově upraveno 1

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

SmartSIS v2.2.4

Příspěvekod Maikl v sob črc 05, 2008 2:56 pm

SmartSIS v2.2.3 - 2.2.4



Changelog:
Kód: Vybrat vše
(*) The program can be installed on a memory card and
(*) Fix on program exit
(*) Fixed miserable failure on the inability to extract the SIS package more 1,5-2 MB
(*) Fixed (not to the end) bug with the vibration when taking off operations at the end of an unsuccessful operation error
(*) The program system
(*) added in silent mode option Alert
(*) Now is the signature of the program provided through the modules of fann95
(*) Signed: the possibility of deciphering key (*. key) for greater speed
(*) Packaging and py2sis: automatic signature-ready SIS package (optional)
(*) Packaging and py2sis: the opportunity to choose their pkg file
(*) py2sis: corrected a mistake when creating SIS package with additional files
(*) MIF-utility: removed the restriction on the size of a MIF
(*) Unpacking: unpacking into folders!, E and C, as in the SIS-package
Unpacking (*): For information on the display first-SIS package, and then its contents
(*) Small changes in the interface


:ld
SmartSIS.zip
(700.96 KiB) 181 krát
Naposledy upravil Turek dne sob srp 06, 2011 10:43 pm, celkově upraveno 1
Obrázek
Uživatelský avatar
Maikl
GamesUploader
GamesUploader
 
Příspěvky: 337
Registrován: pon úno 26, 2007 6:33 pm
Model telefonu: Nokia N900

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.7.2008] (unsigned)

Příspěvekod prokop v čtv úno 05, 2009 7:28 am

SmartSIS v.2.2.5

v.2.2.5 od číňanů (aapig) - relativně dost změn, popisovat nebudu, vyzkoušejte.
Původně jsem tuhle verzi začal překládat ale po dohodě s několika uživateli jsme dospěli k tomu že to nemá smysl protože ten kdo neví co je "file" nebo "folder" tuhle aplikaci určitě používat nebude.
Kód: Vybrat vše
mrtvý link

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod amosito v pát úno 06, 2009 6:57 am

neviem ako s tym narabat. pls helpnite. ked spravim script co dalej?
amosito
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř úno 04, 2009 4:00 pm

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod Saros v pát úno 06, 2009 5:14 pm

Urcite by ti nekdo i poradil, jen to musis trochu upresnit. Myslis jako ze mas pythonskej script a potrebujes udelat instalacku?
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod amosito v sob úno 07, 2009 10:23 am

jo presne.. Mas icq? Pĺs ak mas daj som mod. Z Vlasykovho fora
amosito
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř úno 04, 2009 4:00 pm

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod Saros v sob úno 07, 2009 2:41 pm

Tak pokud chces vytvorit instalacku pro pythonskej script, tak podle me je nejlepsi to delat pres pkg soubor. Ve verzi 2.2.4 se to muselo delat rucne v nejakym textovym editoru. V tyhle posledni se to da editovat primo.Takze tady je postup:
Volby-Tools-Py2sis (3rd)
Otevre se ti defaultni pkg soubor, tedy AAPIG.pkg. Pokud chces vybrat jiny tak das "options". V tvym pripade das ale "Modify". Ted musis zadat cest k tomu pythonskymu scriptu, nazev aplikace, verzi, UID, autor, cestu k ikone, jestli se ma aplikace spustit po instalaci, autostart, skryti ikony, opravneni, popuptext pri instalaci, kam se ma aplikace nainstalovat (!=moznost vyberu), jazyk ( popisky softkey, CS=cestina), cesta k dalsim souborum aplikace. Pak das save-create. Hotovo! Pokud nejakou aplikaci rozbalis, tak tyhle pkg soubory se ti ukladaj do slozky Smartsis.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod amosito v sob úno 07, 2009 9:27 pm

a nejako v smart sis ? neda sa ?
amosito
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř úno 04, 2009 4:00 pm

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod prokop v ned úno 08, 2009 4:52 am

>amosito:
ale jistěže dá.... Jen musíš napřed SmartSIS spustit :lol: .
Pak už jen postupovat podle toho co píše Saros.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod Saros v pon úno 09, 2009 11:46 pm

SmartSis v2.2.6
-instalacky pro s60v2
:ld
s60v2 (hotlinkfiles)
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod flibor v čtv srp 27, 2009 9:57 am

SmartSIS 2.2.7 CZ

Česká verze aplikace, již i s českou nápovědou.
:ld
SmartSIS-2.2.7-cz.zip
(191.76 KiB) 180 krát
flibor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 967
Registrován: čtv dub 02, 2009 12:32 pm
Model telefonu: ZTE Grand X In 4 GB

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod Shift7 v úte zář 01, 2009 2:41 pm

všechny verze SmartSis co tu jsou mi píšou chybu při spuštění: "Najít Py1.4<by smart4n>". Mam nainstalovaný Python Megapack, Python for s60 1.4.1 a Python ScriptShell a všechno v paměti telefonu. Mam telefon Nokia 6120 a je hacklý.
Shift7
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte zář 01, 2009 2:37 pm

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod prokop v úte zář 01, 2009 3:55 pm

Vítej u nás.

Záleží na tom, jaký Module Pack máš nainstalovaný: musíš mít vyšší než v. 1.4. (ale zase možná SmartSis nebude pracovat s čínskými Megapacky v.2.x, moc už si to nepamatuju)

Doporučuju odinstalovat současný ModulePack, Python a PythonScript Shell a potom nainstalovat Python Plus což je kompilace Pythonu + konzole + ModulePacku "vše v jednom" s prakticky všemi důležitými moduly.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod prcek15 v úte zář 01, 2009 4:22 pm

moc už si to nepamatuju


Aby taky jo prokope, když jsi to zakládal před rokem a půl. :D
Pravidla fóra | Pravidla psaní příspěvků
Pro nové uživatele | Sygic 8.06 2010 CZ-SK
Neposkytuji podporu přes SZ, napište do diskuze!
Uživatelský avatar
prcek15
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 228
Registrován: pát pro 12, 2008 10:35 am
Bydliště: Slaný
Model telefonu: HTC HD2, N95 8GB

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod prokop v úte zář 01, 2009 5:01 pm

Tady nejde o založení tohohle tématu ale o ty čínské 2.x ModulePacky (a ty už jsou taky skoro rok staré :D ).
Jinak SmartSis používám skoro každý den, ale ty čínské ModulePacky jsem tenkrát jen vyzkoušel, zjistil jsem že nejsou moc dobré a myslím že mi s nimi tenkrát SmartSis nepracovala, navíc jsou v čínštině, takže jsem je odinstaloval. Jen jsme z nich tuším se Sárošem (nebo Sároš sám) několik užitečných modulů vytáhli a přidali do ModulePacku 1.5.3 by MTeaM

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod Shift7 v úte zář 01, 2009 6:52 pm

Díky moc, už mi funguje, oinstaloval jsem vše a nainstaloval Python Plus a vše běhá jak má.
Shift7
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte zář 01, 2009 2:37 pm

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod Smith.F v sob zář 05, 2009 7:34 pm

Mimochodem, pokud někomu vadí, že dlouho trvá packování (SmartSIS) - není nic jednoduššího, než přepsat v X-Plore .pkg na disk D a dát tam rozbalené soubory :wink:
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod prokop v sob zář 05, 2009 8:33 pm

Dobrý trik :wink: . Škoda že mě to nenapadlo kdysi když jsem měl jen jeden telefon a navíc neměla SmartSis tu funkci deaktivace screensaveru. Jenže tenkkrát jsem se disku D/ vyhýbal obloukem :lol: .

Dneska už mi to nevadí - větší aplikace nechávám pakovat v druhém telefonu.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod Smith.F v sob zář 05, 2009 8:37 pm

Já si zase říkám "škoda že mě to nenapadlo, když jsem pro fórum o N82 balil do CZ patche TTPodu témátka, tvůj parádní splashscreen, vizualizace apod" - balil jsem to tenkrát 45 minut :lol:
Ale i tak se to bude ještě hodit :)

PS: A to mě to (spolu s hromádkou dalších heuréka momentů) napadlo dneska, když mám v podstatě celý den slušnou kocovinu :roll: .


//prokop/:
njn, podobně mě a pana kolegu Mílu napadají nejlepší geniality když jsme pod vlivem. Škoda že si je druhý den nepamatujeme :lol: .
Mimochodem: "parádní" splashcreen? :shock: . Jak už jsem tenkrát psal, tak to byla souhra náhod protože jsem spíš jen chtěl otestovat novou verzi IDesigneru. Byla to rychlovka na pár pokusů... Že by ve mně dřímal skrytý grafik? Obrázek :lol: .
Sice jsem kdysi udělal talentovky na architekturu ale nikdy jsem se takovýmhle věcem nevěnoval.
No, mám v tomhle smyslu pár drobných nápadů pro fórum, uvidÍme.....
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [5.2.2009] (unsigned)

Příspěvekod flibor v úte lis 24, 2009 9:21 pm

SmartSIS 2.2.8 EN

Changes:
- Remained all the features of 2.2.5 ;
- You can now build packages for veterans' axes.
- Possible to change the uid in the files _reg.rsc
- Removed a lot of bugs and departures
- Improved file manager.
1. Integrated modules accelerate packed patch
2. Improvement of the interface display and menu items;
3. To change the second set of information can not be re-elected documentation issues;
4. The work of the disk can be installed on any letter;
5. To close the window view the content of the file (to speed up preparations for packing unpacking);
6. Decision multilingual language resources can determine the type, such as (RCM types include R01 , R31 , etc., HLP types include H01 , h31 , );------ etc.
:ld
SmartSIS_2.2.8_EN.zip
(209.46 KiB) 159 krát
flibor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 967
Registrován: čtv dub 02, 2009 12:32 pm
Model telefonu: ZTE Grand X In 4 GB

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

Příspěvekod gembler v stř led 06, 2010 3:12 pm

SmartSIS 2.2.8 funguje na N5800, ale neviete nahodou ci bude - alebo sa na tom uz pracuje, aby bol RscEditor a ExeUIDEditor taktiez kompatibilny s OS 9.4 a dotykovym displejom pre N97, N5800 atd... :?:
gembler
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: ned srp 23, 2009 11:31 am
Model telefonu: N5800XM 30.0.011 + h@ck

SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

Příspěvekod Matagata v pon úno 01, 2010 5:20 pm

ahoj, mám prosbu:

Na čerstvě hacknutý telefon N82 aplikací HelloOX2 2.03 jsem na disk C nainstaloval Python Plus II a poté SmartSIS 2.2.8 z těchto stránek. Dále jsem na disk C do složky private vložil složku s rozbaleným grafickým témátkem a se soubory .mbm, .mif a .skn. (soubory jsou snad vložené správně, téma jsem zkoušel, funguje na displeji jako motiv). Cílem bylo spakovat tyto soubory do xxx.sis pomocí aplikace SmartSis.

Poprvé v životě zapínám SmartSis, dám volby/Zabalit/zvolit... a chci najít ty tři výše zmíněné soubory .mbm, .mif a .skn. Najdu tu větev na disku C, ale konci v private ale není žádný .mbm, .mif a .skn. , ale soubory pojmenované 170x128, 320x320 a 56x42. - a v nich nic. Tyhle tři soubory mě překvapily, protože v X-plore neexistují, místo nich vidím (asi správně) .mbm, .mif a .skn.

Pak jsem se SmartSis 2.2.8 rozhodl odinstalovat - pomocí pyUninstalleru 0.2.3. Všiml jsem si, že pyUninstaller 0.2.3. vidí SmartSis zapsanou na disku E - i když jsem ji stoprocentně instaloval na C. Pro jistotu jsem ji dvakrát odinstaloval a nainstaloval - a vždy se stejně nakonec ukázala na E (!)

Takže jsem udělal radikální řez a odinstaloval jak SmartSis 2.2.8, tak pyUninstaller 0.2.3.

Poslední krok: z těchto stránek jsem stáhnul SmartSis 2.2.7 CZ a pyUninstaller 0.2.5.
Výsledek: SmartSIS už vidím zapsanou na disku C, ale ten hlavní problém zůstává - konečné prázdné soubory 170x128, 320x320 a 56x42.

SmartSis vlatně "vidí" prázdné asi všechno - např. i moje fotky v E/images/xxxxxx vidí jako prázdné soubory 170x128, 320x320 a 56x42.

A ještě postřeh nakonec: X-plore zobrazuje některé složky šedivě. Na disku C je to space,na disku E lifeblog, pb. A také složky s názvem _PAlbTN. Píšu to sem jen proto, že ty posledně jmenované jsou v hiearchii těsně nad těmi prázdnými, které jsem zde několikrát jmenoval. Nebo řečeno obráceně: ty prázdné jsou součástí složky _PAlbTN. Vidí je SmartSis.

Je to lepší prokope? :oops: :) 8-)
Naposledy upravil Matagata dne pon úno 01, 2010 6:00 pm, celkově upraveno 1
Matagata
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 27
Registrován: čtv led 28, 2010 12:14 pm
Model telefonu: N82

SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

Příspěvekod Zdenek444 v pon úno 01, 2010 5:59 pm

K tomu SmartSis - v základu je nastavený tak, aby vytvářel balíky podle souboru .pkg, který se automaticky vytvoří při rozbalení nějaké aplikace a můžeš ho najít i v jeho složce - proto ti nic nezobrazuje, hledá akorát tyhle soubory. Někdo by ti možná popsal, jak ten soubor napsat sám (on je to normálně text), ale myslím, že je jednodušší si někde v nastavení přepnout z Use PKG na Manual (nebo nějak tak) a když pak dáš Packing, vybereš složku se soubory té aplikace (např ChromaRhythm\!\Private\...), tak tě krok za krokem tím balením provede ;) UID vezmi z názvu té složky v Private, typ balíku SA, nezapomeň dát možnost Theme packing, až se tě na to zeptá a to je nějak tak všechno, co mě napadá. Jinak já používám stejně radši SisWare, je to s ním malinko složitější, ale aspoň mu to vždycky netrvá hodinu, jako SmartSisu :D

A ty složky, o kterých píšeš (170x128,...), jsou skryté složky (proto šedivě) s náhledy obrázků pro vestavěnou Galerii.
Obrázek
Uživatelský avatar
Zdenek444
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 970
Registrován: úte říj 07, 2008 2:41 pm
Bydliště: Teplice
Model telefonu: N79 FW 31.002

SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

Příspěvekod .:Generic:. v pon úno 01, 2010 6:09 pm

Já tedy raději používám balení přes PKG :D Ale to je každýho věc
K editaci používám Dedit ;)
Obrázek
1. řádek: cesta k souborům
2. řádek: název souboru který bude vytvořen (nemusí nijak souviset s názvem aplikace)
3. řádek: verze aplikace
4. řádek: UID aplikace
5. řádek: Dodavatel
6. řádek: Typ instalace SA = samostatná, PU = upgrade (patche), SP = plugin
7. řádek: infotext zobrazený během instalace - možnosti None nebo cesta k txt
8. řádek: jazykový k=od baleného instalátoru

Jinak to má i v Nápovedě ke SmartSis :D
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

Příspěvekod Matagata v pon úno 01, 2010 6:15 pm

myslím, že je jednodušší si někde v nastavení přepnout z Use PKG na Manual (nebo nějak tak)


asi myslíš tohle: volby/různé/nastavení/typ instalace. Zde se nabízí dvě možnosti: Přes PKG, nebo Průvodce. Takže myslíš průvodce. Já si to prokletý témátko zkusím večer zabalit a napíšu, protože jsem schopnej udělat v šesti krocích pět blbostí Ještě se dívám, v té složce nastavení je mimo jiné položka Certifikát a položka Klíč. To je volba pro případ, že bych chtěl témátko ocertifikovat tím crt. OPDA? Navádí mě to na E/smartSIS/cert/mycertificate, ale to bych si na to E musel ten certifikát nejdřív přetáhnout z PC? No to je teď jedno, nechci odbíhat od tématu....

:!: děkuju
Matagata
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 27
Registrován: čtv led 28, 2010 12:14 pm
Model telefonu: N82

SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

Příspěvekod Zdenek444 v pon úno 01, 2010 6:23 pm

.:Generic:. : :D :D Povídám, že přes SmartSis většinou nebalím, ale koukám, že má to PKG jaksi jednodušší :arrow: ukázka pkg z rozbaleného X-plore v Sisware:

Kód: Vybrat vše
;<---Main SIS File PKG--->

;Date 28-9-2009
;Time 10:5:7
&EN
#{"X-plore"}, (0xA0000BCD),1, 35, 0, IU,TYPE=SA
:"Lonely Cat Games"
%{"Lonely Cat Games"}
[0x101F7961], 0, 0, 0, {"Series60ProductID"}
[0x1028315F], 0, 0, 0, {"Series60ProductID"}
"C:\bin\X-plore\sys\bin\X-plore.exe"-"!:\sys\bin\X-plore.exe", FF
"C:\bin\X-plore\private\a0000bcd\app.bin"-"!:\private\a0000bcd\app.bin", FF
"C:\bin\X-plore\resource\apps\X-plore.rsc"-"!:\resource\apps\X-plore.rsc", FF
"C:\bin\X-plore\private\10003a3f\import\apps\X-plore_reg.rsc"-"!:\private\10003a3f\import\apps\X-plore_reg.rsc", FF
"C:\bin\X-plore\resource\apps\X-plore.mif"-"!:\resource\apps\X-plore.mif", FF
"C:\bin\X-plore\private\a0000bcd\Explorer\Data.dta"-"!:\private\a0000bcd\Explorer\Data.dta", FF
"C:\bin\X-plore\private\a0000bcd\Explorer\shop.txt"-"!:\private\a0000bcd\Explorer\shop.txt", FF
"C:\bin\X-plore\private\a0000bcd\Explorer\License.txt"-"!:\private\a0000bcd\Explorer\License.txt", FF
"C:\bin\X-plore\private\a0000bcd\Explorer\cnt.p"-"!:\private\a0000bcd\Explorer\cnt.p", FF

(proto nemám rád pkg :mrgreen: )
Ale to je jedno, v tom texťáku máš vlastně úplně to samé, jako při tom ručním balení ;)

Matagata: Jo, myslel jsem tohle, mám to anglicky. Pokud máš hacklý telefon, tak si s certifikátem nedělej starosti.
(...no jo, sakra, je tu prokop, takže pokud máš v C:\sys\bin nakopírovaný upravený installserver.exe nebo v Rompatcheru aktivovaný installserver patch, tak si s certifikátem nedělej starosti :twisted: )
Obrázek
Uživatelský avatar
Zdenek444
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 970
Registrován: úte říj 07, 2008 2:41 pm
Bydliště: Teplice
Model telefonu: N79 FW 31.002

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

Příspěvekod prokop v pon úno 01, 2010 6:48 pm

> Matagata:
Uff, než jsem si sepsal sáhodlouhou odpověď, tak mě kluci předběhli :D

Ale už jsem ti psal: nepoužívej to certifikování, nemáš k tomu přece žádný důvod :idea: (než se k tomu důvodu dostaneš, tak tě čeká ještě hodně dlouhá cesta). Jinak máš pravdu - buď by sis do těch přednastavených složek nakopíroval svůj certifikát a klíč, nebo by sis přepsal cestu jinam.
Ale kdybys svojí zapakovanou aplikaci chtěl zveřejnit, tak jí nikdy necertifikuj vlastním certifikátem!!! (to už jsem ti taky psal) .Kromě toho témátka nepotřebují certifikaci :wink: .

Mimochodem: když máš teď SmartSis 2.2.7 CZ, tak tam máš i nápovědu kterou přeložil pan kolega flibor :wink:


SmartSis 2.2.8 - to je v pořádku, má některé prvky na E:/ aby byla schopná pracovat na E:/ . pyUninstaller jí tedy vidí jako by byla nainstalovaná na E:/.

PS: je to mnohem lepší :class: . A když už jsi zmínil lifeblog:

:arrow: viewtopic.php?t=4965
Pokud jde o ty náhledy: nejen já doporučuju GALERII NEPOuŽÍVAT a náhledy smazat. Místo Galerie je asi nejlepší Resco Photo Viewer.


> Zdenek444:
pakuj s na Déčku a uvidíš jak dokáže být SmartSis rychlá :wink:

Jinak já většinou taky radši používám pakování přes PKG, ta automatika mi vyhovuje (a SisWare na svých telefonech jaksi nezprovozním :D ). Ale někdy je potřeba pakovat z čistých souborů, např. zrovna dneska jsem pakoval jednu vlastní MT utilitku. A i při tom je možností víc (vlastní pkg, py2sis...)

//edit by Zdenek444:

Škoda, žes to opravil, chtěl jsem se připojit k doporučení nepožívat galerii, ještě by se mohl někdo přiotrávit :D
//prokop/:
No jo, psal jsem to narychlo se zmrzlejma prstama, tak to bylo plný překlepů. A i po editu nějaký překlepy zůstaly. Ale galerie by se fakt požívat neměla :D


Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

Příspěvekod Saros v pon úno 01, 2010 7:21 pm

Pokud si nevíš rady jak zabalit nějaký téma, tak si nejdřív rozbal už nějakou hotovou instalačku. Prozkoumej složky a soubory co ti to rozbalí a podle toho se řiď. Můžeš třeba zaměnit ty soubory za svoje a zabalit. Můsíš ale pamatovat na jedno, 2 stejný aplikace se stejným názvem, resp. UID by neměly být, protože pak ti to hodí s největší pravděpodobností chybu při instalaci.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

Příspěvekod Matagata v úte úno 02, 2010 12:08 am

Zabalení ChromaRhythm: Zatím jsem na 14 nebo 16 procentech a pak se to sekne. Vy to máte levou zadní, ale pro mě tohle balit je horší než balit atraktivní blondýnu s beďarem na nose. Zatím vůbec nevím proč. To UID jsem napsal podle obr. Generica, tzn. 0x2000878d. Ten postup se zdá opravdu jednoduchej, ale dělám někde nějakou ptákovinu.

Vzdávat se nebudu :naughty Přinejhorším sem opíšu ten závěrečný přehled informací (se omlouvám za tenhle název :? ) těsně před zapakováním.
Naposledy upravil Matagata dne úte úno 02, 2010 7:39 pm, celkově upraveno 1
Matagata
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 27
Registrován: čtv led 28, 2010 12:14 pm
Model telefonu: N82

SmartSIS,RscEditor,ExeUIDEditor [24.11.2009] (unsigned)

Příspěvekod Zdenek444 v úte úno 02, 2010 12:21 am

Mno, ono se to nejspíš nesekne :lol: Jen to postupuje způsobem 16%, 4 minuty nic, 35%, další 3 minuty atd.. A to ještě nesmíš přepnout jinam, jinak po chvíli spadne...
Ale zkus to, jak psal prokop, tu složku s těmi soubory dej do dočasné paměti, na D: a umísti tam i ten výsledný soubor (doufám, že stačí jen tohle a nejsou k tomu potřeba nějaké další fígle), mělo by to jít rychleji :wink: Nezapomenout před restartem zase hodit do normální paměti!

Edit: A to, že ti to nenabídne Theme Packing, bude nejspíš tím, že tam máš zadávat UID té složky v Private a né od Generica :D :tyty: Všechna témata se totiž ukládají do téhle složky, takže pokud to má jiné UID, tak to nemůže být téma a SmartSis to rovnou ani nenabídne (moje domněnka).
Já se stejně bojím, abys nakonec nedopadl jako já, co když to nebylo nekompabilitou :t ? Ale vlastně když to téma budeš instalovat na kartu, tak se nemáš čeho bát...
Obrázek
Uživatelský avatar
Zdenek444
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 970
Registrován: úte říj 07, 2008 2:41 pm
Bydliště: Teplice
Model telefonu: N79 FW 31.002

Další

Zpět na Python Aplikace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron